19th feb

2015

Sådan indretter du studieboligen billigst

Sådan indretter du studieboligen billigst

I Danmark er vi så heldige at modtage penge fra staten under uddannelse, også kaldet SU. Det kan dog være svært at få SU’en til at række til meget mere end de faste udgifter, og derfor er det ligeledes svært at indrette og designe sin studiebolig, som man ønsker og drømmer om.

Men ved at være lidt kreativ og tænke ud af boksen, er det rent faktisk muligt at indrette bolig pænt, smart og trendy. I dette indlæg vil vi give dig som studerende et par gode tips og råd, som du kan bruge som inspiration, når du skal igang med at indrette din nye studiebolig.

Inspiration og eksempler finder du online

Det fede ved internettet er at man kan finde så meget inspiration, tricks og tips, mm. Og ofte finder man det i billeder og video, så det er dejligt nemt at suge inspirationen til sig.

Skal det være billigt og kreativt, findes der ligeledes mange gode sider, og du finder flere sider hvis du søger efter de engelske, da der selvfølgelig findes flere sider. Et eksempel på en side som kan give noget inspiration til indretningen kunne f.eks. være denne: http://www.apartmenttherapy.com/dorm-room-decorating-ideas-207145 – som giver 25 eksempler på dekorative indretnings tips.

Internettet er også stedet hvor man kan spare penge på køb af møbler, brugskunst eller andre nipse ting til hjemmet. Og vælger du at handle online, så kan det anbefales at bruge prissammenlignings sider som fx. pricerunner.dk – da de hurtigt og nemt, giver dig overblikket over det billigste sted at handle netop det produkt du leder efter.

Førhen havde Pricerunner mere fokus på fx. elektronik produkter, men i dag kan du finde næsten alt – og til boligen kan b.la. nævnes relevante produkter som: Lædersofaer, barstol til baren, skrivebord, kommoder, og meget andet. Du finder nærmest alt i deres database, da den er blevet vanvittig stor med tiden.

Wallstickers – dekorer dine tomme vægge billigt

Tomme vægge er kedeligt, og det kan hurtigt gå hen og blive ret trist at se på. Er SU budgettet ikke til dyre malerier, billedrammer eller andet – så kan man vælge at dekorer væggene billigt med wallstickers.

Wallstickers er de senere år gået hen og blevet ret populært i Danmark – og det er det i forbindelse med at det er blevet nemmere at bestille og designe over nettet. Endvidere er de her special printere som laver dem, blevet billigere – hvilket har gjort at priserne er faldet markant.

Det fede ved at bruge wallstickers til at dekorere væggene med, er at du selv kan bestemme designet, og på den måde kan du lave noget unikt og anderledes.

Lav et røverkøb på loppemarkedet eller i genbrugsen

På et lokale loppemarked eller i genbrugsen, kan du være heldig at finde nogle brugte genstande som du kan bruge til din indretning. Der bliver ofte solgt fra dødsboer, og priserne er som regel fair og i den lave ende.

Antikke genstande kan være en fed måde at skabe noget unikt og anderledes, også er der ofte en lille historie bag genstandene. Er du rigtig heldig, så kan du måske ligefrem lave et scoop – hvis du får fat i en billig genstand, som senere viser sig at være penge værd.

.

Del denne artikel .. Share on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook
Share This :

Mit navn er Camilla, jeg er 23 år gammel. Jeg studere til hverdag HA, som jeg næsten er færdig med. Udover mit studie, elsker jeg at blogge om gode råd til andre studerende, og derfor er jeg skribent her på siden! ;)